Viito 1.0 ja 1.1 julkaistu

Uutta, vielä julkaisematonta Sailfish OS -sovellusta kehittäessä sain inspiraation päivittää samalla viittomakielen kuvasanakirjaohjelmaani loput suunnitteilla olleet ominaisuudet ja detaljit. Ja sitten vielä yhden lisäominaisuuden.

Viito 1.0 ja 1.1 julkaistu

Uutta, vielä julkaisematonta Sailfish OS -sovellusta (en paljasta, hähää) kehittäessä sain inspiraation päivittää samalla viittomakielen kuvasanakirjaohjelmaani loput suunnitteilla olleet ominaisuudet ja detaljit. Mitään järisyttäviä muutoksia ei tullut, mutta lopputulos tuntui vihdoin sen verran hiotulta että sitä kehtasi kutsua 1.0:ksi.

...ja melkein heti sen julkaistavaksi lähetettyäni sain inspiraation lisätä vielä sovelluksen kanteen pikatoiminnon viittomahaulle. Siispä 1.1.

kansihakutoiminto

Haku suoraan kannesta.

Edellisestä versiosta olikin ehtinyt kulua reilu vuosi. Uuden kannen lisäksi käänsin vihdoin kaikki käyttöliittymän osat kielivalinnoista loogisimmalle, suomeksi. Koko muutosloki löytyy Githubista.

Keskipitkän tähtäimen suunnitelmana on lisätä toiminto viittomien lataamiseen ja päivittämiseen suoraan papunetistä sovellukseen. Tällä julkaisutahdilla ei tosin kannattane vielä pidättää hengitystä.